Skip to content

Zakelijke aanvraag

Heb je interesse in een training op maat voor jouw bedrijf?  Vul hiernaast het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of je nu een workshop zoekt voor je multinational of de plaatselijke sportschool, wij bieden mogelijkheden op maat.

Meest geboekte trainingen:

Ice Challenge

ademhalingsoefeningen, yoga, meditatie en een ijsbad ter afsluiting waarbij Kelly tevens pakkende verhalen vertelt over haar onderzoek naar de werking van het lichaam en de mind. Een geweldig mooie en leerzame training waarbij oervermogens worden ontwaakt. Enkele voordelen die men zal ervaren: fitter, energieker, meer creativiteit, verbondenheid met collega\’s, stressbestendiger, meer zelfvertrouwen en lef, kalm kunnen blijven en focus houden, enthousiasme en een \”yes we did it\” gevoel.

A Travel Through Consciousness

Een bijzondere training om het bewustzijn te leren kennen en in te zetten om tot meer succes te komen. Waar bevinden zich de pareltjes in ons brein en lijf? Waar zitten de saboteurs en hoe kan je die onschadelijk maken. Meer vrijheid in body en mind, minder stressgevoelig, fitter,  weerbaarder, inventiever  en meer verbondenheid en plezier zijn enkele resultaten die de training teweeg kan brengen.  Dit is een workshop zonder ijsbad. 

 Lezingen

Het is ook mogelijk om een lezing te boeken of een combinatie van een workshop én lezing. Er zijn uiteenlopende onderwerpen bespreekbaar op het gebied van gezondheidsbevordering, preventie en (sport)prestatie.

Fout: Contact formulier niet gevonden.