Skip to content

Ook een training in uw bedrijf?

\"Kelly

 

Missie

Het is LexNaturalis\’ missie om mensen tot hun optimale zelf te brengen, zowel fysiek, mentaal als in hun (werkende) leven. LexNaturalis biedt unieke diensten op het gebied van zelfontwikkeling, persoonlijk leiderschap en gezondheid van body en mind. Onze trainingen raken de innerlijke natuur in de mens en boren zo ongebruikt potentieel aan, dat in ieder van ons te vinden is.

Creatief/innovatief denken, meer zelfvertrouwen, meer energie en een verhoogde staat van gezondheid zijn slechts een aantal effecten van een bezoekje van ons aan uw bedrijf.

Het doel van een training

Ademhalingsoefeningen die direct lichamelijke en mentale prestaties toetsbaar verbeteren en tevens toegang geven tot een verruimd bewustzijn/creativiteit. Een ander doel is het vergroten van de comfortzone. We rekken de grenzen op en ervaren daarmee weer de kracht die ieder mens bezit. Oerkrachten ontwaken die we in deze moderne tijd eigenlijk nooit meer aanspreken, maar het verschil kunnen maken tussen verlies en succes, burn-out of gezond, creatief of star. 

\"Icetraining

Voor wie?

Vraag je je af of een training geschikt is voor jouw bedrijf? De bedrijven en organisaties waar we trainingen verzorgen lopen uiteen van de (internationale) \”high potential\” teams van bijvoorbeeld MSD en Stedin en Nederandse universiteiten tot aan lokale sportscholen, yoga centra, therapeuten(organisaties) etc.

Ook werken we regelmatig samen met topsporters ter bevordering van sportprestaties. 

Aanmelden

Ben jij op zoek naar een unieke training voor jouw organisatie en kan je je vinden in bovenstaande? Neem dan zeker eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hier contact opnemen.

Er zijn verschillende mogelijkheden van meerdaagse trainingen tot korte workshops en lezingen uiteenlopend van een kwartier tot meerdere dagen. 

Deze bedrijven gingen jou reeds voor: