Online Optimal You programma’s

Wil jij ook graag individueel of in een groep jezelf optimaliseren en het beste uit je lijf en leven halen? Dat kan. Met de Online Optimal You programma’s ga ik samen met jou aan de gang om dit te bereiken!

  • Doe mee aan een live workshop
  • 1 op 1 intensive coaching
  • Persoonlijke schema’s
  • Supplementen thuisgestuurd op basis van jouw behoeftes

Drie maanden lang wekelijkse intensieve holistische begeleiding. Van voeding, tot slaap, van beweging tot suppletie, bioritme, hormoonbalans, mindset, ademhaling etc. Je wordt binnenste buiten gekeerd en doorgaat het een transformatie van body en mind. Niet zal ooit meer lijken zoals het was. Dit is een intensief traject vol deeplearning, stapsgewijze aanpassingen, uitdagingen en overwinningen op weg naar de optimale versie van jezelf. In deze drie maanden leer je alles wat jij als uniek individu nodig hebt om je leven op een hoger plan te krijgen.  

Voor het volgen van een intensive traject volgt er eerst een selectieprocedure. Als er geen match is of redenen die succes in de weg staan gaan we dit traject niet in. Ik ga voor resultaat. Het is een intensieve samenwerking die we beiden moeten zien zitten. Anders is het verspilling van onze tijd en jouw geld.

Voor de mogelijkheden stuur een mailtje naar [email protected]. Ik neem spoedig contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.